Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

11/20/2014

Päiväkodin perhelounas, johon mieheni osallistui ja vei mukanaan korvapuusteja

Päivänvalossa paljastuu, miten runsaasti teitä täällä suolataan. Pakkasta on ollut vasta reilun viikon verran mutta mustaa asfalttia peittää jo valkoinen suoraharso.

Nyt juhlitaan meidän sadatta päivitystä! Ja miten me sitä juhlimme, no tietysti musikaalilla. Päätimme  hetken mielijohteesta lähteä katsomaan Disneyn Broadwaymusikaalia, Leijonakuningasta Milwaukeen Marcus Centeriin. Olimme ostaneet liput jo tiistai-iltana ja saimme vielä ihan hyvät paikan läheeltä lavaa. Alkuun ajatus oli mennä vasta viikonloppuna, mutta säästimme pari sataa dollaria, menemällä jo torstai-iltana. Lisäksi katsoimme hieman Broadwayn lippuhintoja uuden vuoden New Yorkin matkan aikaan ja niihin verrattuna saimme neljä lippua yhden hinnalla. Musikaaliin meno oli siten selvää säästöä näin viikolla. Hieman mietitytti tämä ajomatka myöhään illalla, koska matkaa Madisoniin tulee noin 1,5 tunnin verran musikaalin jälkeen.
Esityspaikka Milwaukee Theatre

Katsoimme edellisenä iltana elokuvan DVD:ltä ja kävimme läpi tarinan, jottei sitten teatterissa tarvitse kysellä. Odotukset oli korkeat jo automatkalla, sillä onhan Leijonakuningas yksi Disneyn rakastetuimmista musikaaleista. Näyttämöversion kantaesitys oli New Yorkissa jo vuonna 1997, joten esitys on pysynyt hyvin pitkään listoilla. Parasta musikaalissa on kuitenkin laulut, joista esim. Elton Johnin ja Tim Ricen ”Can You Feel the Love Tonight” voitti vuoden 1995 parhaan elokuvan alkuperäislaulun Oscarin.
Esitys alkamaisillaan ja hieman jännittää...
Näyte illan musikaalista.
Esitys oli loistava, ei todellakaan tarvinnut pelätä näyttelijöiden epäonnistumista. Elokuvaan verrattuna tähän musikaaliversioon oli lisätty muutama uusi laulu, jotka sopivat erinomaisesti tarinaan. Lavasteet oli kekseliäät ja esitys ei näyttänyt lainkaan kiertuemusikaalilta. Parasta kuitenkin oli puvustus ja erilaiset ihmisten esittämän eläimet. Vaikka nyt hieman kotimatkalla väsyttää, ei voi kuin sanoa että kannatti lähteä Milwaukee näin torstai-iltana piipahtamaan.
Milwaukeen keskustan puistoon oli jo viritelty jouluvalot

2 kommenttia:

  1. Voi että, oli varmasti hieno elämys! Täällä jo perjantai, ihanaa! Luonamme majaillut koiranpentu lähtee tänään uuteen kotiinsa työkaverin luo ja lapsilla edessä luopumisitkut. Lupasin, että käydään lohdutukseksi ostamassa joulukalenterit illalla - en voi tajuta, että joulukuu alkaa vähän reilun viikon päästä! Yhtään joululahjaa en luonnollisestikaan ole vielä ostanut..

    Hyvää viikonloppua teille.
    ~Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ja kyllä kannatta matkustaa Milwaukeen tämän vuoksi. Tyttöjen kommentti oli esityksen jälkeen: "Ihan kiva, oikeastaan paras musikaali mikä ollaan nähty!" Eli kai se sitten oli myös lasten mielestä hyvä. Parasta oli, että päästiin niin eteen, ja nähtiin myös näyttelijöiden ilmeet ja naamarit selkeästi. Suosittelen, jos täälläpäin liikutte! Totta, joulukuu... ja kohta on jo se joulu. Tässä tosin on ensi viikolla kiitospäivä ja siihen liittyvä juhlinta välissä. Niin ja ne lahjat, isoja ei tytöille voi ostaa, kun on varmasti lopussa kuljetusongelma. Ollaan kyllä jo hankittu jotain, jota ei kanneta kuin muistoina mukana ja mahtuu meidän "pieniin" sukkiin. Tytötkin ymmärtää, ettei niihin sukkiin nyt niin paljon mahdu. Voisi muuten olla hyvä tehdä tähän blogiinkin jokin joulukalenteri. Pitääpä miettiä... mieheni taas innostuu minun suunnitelmista. Joko se koiranpentu lähtee? Lumi odotti näkevänsä sen kun palamme, no pitää sanoa, että uusia tulee. Tuli muuten teidän kirje tänään, illalla odottaa tyttöjä ylläri Ehkäpä tää korvaa menetyksen. Onneksi on perjantai, hieman väsy eilisen musikaalin ja automatkan jäljiltä. Hyvät viikonloput kaikille sinne!

      Poista