Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

11/10/2014

Töissä en saa PCR:ää toimimaan, koska yritän tehdä mutaation GC rikkaalle alueelle. Tänään yritin vielä kerran, mutta sitten kyllä luovutan ja teen jotain muuta. Jotain hämärää viivaa sain näkymään geelissä, toivo elää! Samanaikaisesti olen poistanut kaasuja puskureistani, joten ehkäpä huomenna aloitan kuitenkin proteenin putsauksella.

Iltasella kävimme nopeasti syömässä opiskelijaravintolassa illalliset, koska ajatuksena oli keretä nuoremman tyttäremme viimeiselle balettitunnille täällä. Kerkesimme hyvin, vaikka alkuun vaikutti, että esitys jää meidän osalta väliin. Viimeiselle kerralle vanhemmat ja tuttavat pääsi seuraamaan opetusta. Osa ryhmän lapsista tuntui seuraavan opetusta, mutta muutama nuorempi lapsi tanssi omiaan. Ryhmää oli mukava seurata. Tunti huipentui tanssiesitykseen, jossa oppilaat esittivät tuiki, tuiki tähtösen balettikuvioilla. Tyttäremme tanssi ja lauloi hienosti. En ole vielä koskaan nähnyt tytärtäni noin keskittyneenä. Tunnin lopuksi kävi halaamassa opettajaa, joka kehoitti tytärtämme jatkamaan tanssiharrastusta. Balettiopettajallakin oli suomalaisjuuret, kutsui omaa isoäitiään "mummoksi".
Tyttäremme alkulämmittelee Crystal Sandmanin ohjauksessa.
Tyttäremme halusi ikuistaa itsensä balettiopettajansa kanssa samaan kuvaan muistoksi tunnin jälkeen.




6 kommenttia:

  1. onneks ette myöhästyneet, ois jääny mummultakin upeet taivutukset näkemättä. Vai oliko tää se `blie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole varma asennosta, pitäisi kysyä itse kuvan tanssijalta. Itselle ei termit missään vaiheessa oikein avautuneet, kun ei ole tuota ranskankielentaitoa.

      Poista
  2. Ihana balettitanssija! Terkkuja tädiltä!
    t. Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hieman surullinen eilen, kun balettitunnit loppuivat täällä. Eiköhän me jatketa tätä harratusta jossain muodossa Suomessa jahka palataan täältä, motivaatio on ainakin tytöllä kohdillaan, ainut asia mihin tuntuu keskittyvät ihan kunnolla.

      Poista
  3. Terveisiä Amerikkaan, ihania kuvia ballerinasta. Yritetään taas saada hieman kiinni teidän kuulumisista. Miina ja Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella surullinen, kun loppui. Pitää löytää hyvä paikka jatkaa. Ehkäpä mennään vielä katsomaan baletti, josko se hieman helpottaisi oloa. Terkkuja sinnekin!

      Poista