Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/20/2014

Unohdin tietokoneen työpaikalle, joten kokeilen tätä puhelinpäivitystä. Pitkään en kirjoita, koska näppäimistö on todella pieni.


Mummo ja pappa kävivät tutustumassa kaupungin keskustaan ja Capitolin ympäristöön tarkemmin. Olivat saaneet henkilökohtaisen opastuksen postiin, kun ei ollut ensimmäisellä kerralla löytynyt. Hyvin tyypillistä tälle seudulle tämä ystävällisyys. Olivat taas nauttineet hampparit, ei näytä kiintiö tulleen vielä täyteen.
Tyttäremme hoidon pihalla leikkimässä.

Illasta naapurimme kävi ihastelemassa värikästä kurpitsaamme. Kävi kysymässä saako sen kuvata ja saako sinne laittaa pienen valon ja kuvata sen vielä yövalaistuksessa. Eihän se kurpitsa siitä pilalle mene, joten annoin luvan. Tosiaan, kun katsoo tuota meidän kurpitsaa ei se samanlainen ole kuin naapureilla. Hieman liian värikäs täkäläiseen tyyliin ja maalattu ulkopuolelta. No meidän versio Halloweenlyhdystä!


Illasta balettia ja käytiin papan ja vanhimman tyttäremme kanssa ajelemassa rautakauppaan. Yritettiin löytää suihkuun tiiviste ja nippa, mutta ei ottanut onnistuakseen. Löysimme kyllä valtavat jouluosastot, mutta emme venttiileitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti