Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/16/2014

Töissä vietin aikaa artikkelini parissa, jotenkin unohdin kokonaan viikottaisen seminaarinkin, kun innostuin kirjoittamaan ja korjaamaan kirjoittamaani. Mummo ja pappa olivat käyneet ostoksilla ja ajelemassa autolla. Olivat vielä pussittaneet haravoimansa lehdet ja jutelleet naapureiden kanssa.
Näkymä kahvihuoneestamme ruokatauolla.
Tänään iltapäivä ohjelmassa oli "Pumpkin Carving Night" eli kurpitsankaivuuiltama työpäivän jälkeen. Sovimme, että tapaamme hoidon pihalla, joten sain tehtyä hieman pidemmän työpäivän. Mummo ja pappa oli hakenut myös molemmat tytöt ja syöttäneet heidät ennen iltaohjelmaamme. Tapahtumaan osallistui kaikkien hoitolasten perheet. Tarkoituksena oli antaa lapsien kaivertaa ja koristella kurpitsat maalamalla. Aloitimme homman, tai oikeastaan pappa aloitti. Tytöt seurasivat sivusta kun pappa kaiversi. Lopuksi pappa vielä teki silmät, nenän ja suun kurpitsallemme. Lopulta tytöt pääsivät itsekin hommiin, he halusivat maalata kurpitsamme iloisin värein. Lopputulos oli värikäs ja hirviömäinen. 
Pappa työntouhussa muiden seuratessa vieressä.
Lopulta tytöt pääsivät maalaushommiin.
Lopputulos valmiina huomenna haettavaksi.
Illasta tyttärellämme oli vielä uintia, jonne menimme hänen toiveestaan polkupyörällä. Tyttäremme oli taas ainoa, joka kävi suihkussa ennen ja jälkeen uinnin. Hieman ihmeteltiin kotimatkalla taas tätä tapaa, mutta olimme kotiin tultaessa iloisia tuoreita sämpylöistä ja hedelmäsalaatista.

2 kommenttia:

  1. Nyt blogia on luetaan iltasaduksi sekä Essille että Miinalle, kun meitä ei nukuta syysloman päätteeksi. Terveisiä serkkutytöille ja papalle ja mummulle. Tytöt kyselivät Halloween juhlien perinteestä. Olivat menossa tekemään Karkki ja Kepponen tempauksia naapurostoon, noinkohan täällä ymmärrettäisiin? Tällä kertaa taidamme juhlia perinteikkäimmin pyhäinmiesten päivää. Juhlitaan Halloweenia sitten kun te olette taas Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perinteet on euroopassa ja täältä taidat löytää riittävät selvitykset historiasta tytöille: http://fi.wikipedia.org/wiki/Halloween. Voi olla, ettei naapurusto siellä vielä ymmärrä, täällä valmistautuvat ihan tosissaan. Ainakin osalla on kunnon koristeet! Ensi syksynä voidaan sitten juhlia taas Halloweenia Suomessa, pitäähän sitä jotain perinteitä tuoda täältäkin sinne Suomeen! =) Kaupalliselta se juhla tosin täällä vaikuttaa olevan. Kaupat on täyttä tätä rekvisiittaa/tavaraa! Voin jättää porukoille puhelimen, niin voivat koittaa soitella sinnepäin. Tänään saivat soitettua Makelle ja Tuulalle, kun olin kotosalla avustamassa.

      Poista